Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g38g9kcal0.4g1.3g0.1g0.8g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g9g33kcal0.6g7.1g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g25kcal2.8g0g1.5g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 1.5g4.5kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g151kcal8g20.4g3.6g2.2g
Valittu annoskoko119g75kcal4g10.2g1.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g38kcal2g5.1g0.9g0.6g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.6g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943