Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g20g70kcal3.6g11.8g0.8g1.2g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl28g33kcal6.1g0g0.9g0g
Pekoni (Dulano)13g32kcal2.2g0.4g2.4g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g20g4kcal0.3g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 2.7g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 25g8.5kcal0.8g1.2g0g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g354kcal26.6g29g14g2.8g
Valittu annoskoko119g177kcal13.3g14.5g7g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g88kcal6.7g7.3g3.5g0.7g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.2g5.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360