Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka5g20kcal0.3g4.1g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g183kcal11.8g15.8g7.4g1.8g
Valittu annoskoko119g91kcal5.9g7.9g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g46kcal3g4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.6g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210339