Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g25g8.2kcal0.8g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g63kcal1.9g12.8g0.2g0.6g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.9g12kcal0g0g1.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g6.2g5kcal1.2g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Oltermanni 17%13g35kcal3.8g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g301kcal21.4g29.6g10.4g1.2g
Valittu annoskoko119g150kcal10.7g14.8g5.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna60g75kcal5.4g7.4g2.6g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339