Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 32g8.2kcal0.2g1.4g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 2.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 56g130kcal7.1g0.4g11.2g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Persilja 5.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g414kcal15.2g5.2g36.6g3.2g
Valittu annoskoko119g207kcal7.6g2.6g18.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna60g103kcal3.8g1.3g9.2g0.8g
Arvot/100g100g174kcal6.4g2.2g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996