Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 75g27kcal0.1g5.3g0.1g1.5g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.9g63kcal0g0g7.1g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g14g55kcal0g13.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kaurahiutaleita(lidl)9g33kcal1.3g5.3g0.6g0.9g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g4.7g29kcal1.2g0.7g2.3g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g455kcal6.4g58.8g20.4g6g
Valittu annoskoko119g228kcal3.2g29.4g10.2g3g
Annoskoko puolitettuna60g114kcal1.6g14.7g5.1g1.5g
Arvot/100g100g191kcal2.7g24.6g8.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258