Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1.2g6.6kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.7g0.3g0.4g
Sokeri8g32kcal0g8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu22g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus5.6g18kcal0.6g3.6g0.1g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen71g23kcal2.3g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g301kcal13.6g47.8g6g1.8g
Valittu annoskoko119g151kcal6.8g23.9g3g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g75kcal3.4g12g1.5g0.5g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230