Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.7g0g5.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g1.9g1.9kcal0g0.4g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g19g11kcal0.2g1g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino33g115kcal4.3g22g0.8g2g
Lihaliemkuutio maggi extra0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g421kcal20.6g47.4g16g4.4g
Valittu annoskoko119g211kcal10.3g23.7g8g2.2g
Annoskoko puolitettuna60g105kcal5.2g11.9g4g1.1g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.9g6.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578