Helpoista helpon lohipasta gratiini

1.KEITÄ PASTA

2.KAADA PUOLET VOIDELTUUN UUNIVUOKAAN

3.LISÄÄ KALASUIKALEET JA PASTAKASTIKE

4.LISÄÄ LOPUT PASTASTA

5.LUSIKOI PÄÄLLE JUUSTO DIBBI

6.PAISTA 200 ASTEISESSA UUNISSA NOIN 25 MIN

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet, marinoitu, Apetit45g93kcal6.8g0.9g6.8g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)29g12kcal0.5g2.4g0g0.4g
Penne Rigate kuviopasta,Pirkka (Ruokakesko oy), annos 100g23g79kcal2.9g16.2g0.3g0.5g
Juustodippi, Pirkka 300g23g29kcal0.7g0.4g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g426kcal21.8g39.8g19.8g1.8g
Valittu annoskoko119g213kcal10.9g19.9g9.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g106kcal5.5g10g5g0.5g
Arvot/100g100g179kcal9.1g16.7g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355217