Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 38g29kcal0.7g5.9g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.9g4kcal0.2g0.9g0g0g
Lihaliemi laimennettu 35g6.7kcal0g1.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.3g14kcal1.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g237kcal14.8g16.6g12g1g
Valittu annoskoko119g118kcal7.4g8.3g6g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g59kcal3.7g4.2g3g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978