Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 45g102kcal7.2g0.2g8.1g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 19g17kcal3g0.5g0.4g0g
Tonnikala vedessä 26g28kcal5.9g0g0.4g0g
Herkkusieni säilyke 19g3.2kcal0.4g0g0.1g0.5g
Kermajuusto (Pohjanpoika)8.5g33kcal2g0.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g393kcal37g1.8g26.4g1g
Valittu annoskoko119g197kcal18.5g0.9g13.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g98kcal9.3g0.5g6.6g0.3g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830