Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Lanttu 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.2kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti pakaste 23g18kcal4.1g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g93kcal10.8g3.6g3.4g1.4g
Valittu annoskoko119g46kcal5.4g1.8g1.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g23kcal2.7g0.9g0.9g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.5g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315160