Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus26g89kcal6g13.8g1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Jalopeno, Rainbow 100g0.8g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)10g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Tonnikala vedessä 13g14kcal3g0g0.2g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g8.4g22kcal2.5g0.2g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g8.9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g310kcal24.6g32.8g8.6g4g
Valittu annoskoko120g155kcal12.3g16.4g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna60g78kcal6.2g8.2g2.2g1g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.7g3.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644