Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g1.2g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Mantelirouhe, 1 rkl2.5g14kcal0.5g0.1g1.3g0.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl6.2g3.1kcal0g0.7g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g31g19kcal0.1g4.7g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä16g27kcal0.2g6.9g0.2g0g
Flora Vanilla 12%31g59kcal1.4g5g3.7g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana238g287kcal11.2g38g10.6g0.8g
Valittu annoskoko119g144kcal5.6g19g5.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g72kcal2.8g9.5g2.7g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.7g16g4.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301