Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.5g5.7kcal0.3g1g0g0.1g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Purjosipuli13g2.4kcal0.2g0.3g0g0.3g
Paprika punainen 16g4.8kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Tonnikala öljyssä 35g66kcal9.5g0g3.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g280kcal22.4g6.2g18.4g1.4g
Valittu annoskoko119g140kcal11.2g3.1g9.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g70kcal5.6g1.6g4.6g0.4g
Arvot/100g100g117kcal9.4g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62080