Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 42g46kcal9g0g1.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 29g21kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g148kcal18.8g2.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko119g74kcal9.4g1.2g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna60g37kcal4.7g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g62kcal7.9g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327003