Kanariisi pata

Paista broilerin suikaleet ja keitä riisi.

Voitele vuoka ja sekoita suikaleet, riisi, juustoraaste ja ruokakerma vuokaan sekaisin.

Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Mausta broilerin suikaleet paistaessa, esim.

Chilijauhe, paprikajauhe, valkosipulijauhe ja aromisuola,

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1530 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, keitetty, suolaa 39g54kcal0.9g11.8g0.1g0.4g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g12g39kcal2.9g0g3g0.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g20g23kcal0.4g0.9g2g0g
Broilerinfileesuikale, marinoitu, Atrian 630g49g68kcal8.9g1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g368kcal26.2g27.4g16.6g1g
Valittu annoskoko120g184kcal13.1g13.7g8.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g92kcal6.6g6.9g4.2g0.3g
Arvot/100g100g154kcal11g11.5g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375092