Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 113g155kcal21.1g0g7.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Valkopippuri 1.4g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g332kcal43g3.2g16g2g
Valittu annoskoko120g166kcal21.5g1.6g8g1g
Annoskoko puolitettuna60g83kcal10.8g0.8g4g0.5g
Arvot/100g100g139kcal18g1.3g6.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395951