Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino31g109kcal4.1g20.9g0.8g1.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g49g21kcal0.8g4.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)4.3g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g460kcal26g50.6g16.6g3.8g
Valittu annoskoko120g230kcal13g25.3g8.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g115kcal6.5g12.7g4.2g1g
Arvot/100g100g192kcal10.9g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511