Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 2.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 11g7.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Herne 14g10kcal0.7g1.3g0.1g0.4g
Isot katkaravut (rainbow)25g25kcal5.8g0g0.2g0g
Tumma pikariisi, Risella11g36kcal0.9g7.6g0.4g0.5g
Basilika, tuore2.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g231kcal15.2g19.6g8.4g2.4g
Valittu annoskoko120g116kcal7.6g9.8g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna60g58kcal3.8g4.9g2.1g0.6g
Arvot/100g100g97kcal6.3g8.2g3.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652