Timon kermainen lohikeitto

Kuori ja pilko kasvikset.

Sulata 2 rkl voita kattilaan ja anna kasvisten hautua muutama minuutti.

Ripottele vehnäjauho kasvisten päälle ja sekoita.

Lisää vesi, kalaliemikuutiot ja maustepippurit.

Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Poista lohifileesta nahka ja keikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

Lisää kuohukerma ja lohikuutiot.

Anna hautua, kunnes kala on kypsää.

Ripottele päälle yuoretta tilliä.

Tarjoile ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lohifileepalat (Findus)31g41kcal6.6g0.2g1.6g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.4g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g166kcal14.6g8.6g8g0.8g
Valittu annoskoko120g83kcal7.3g4.3g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g42kcal3.7g2.2g2g0.2g
Arvot/100g100g69kcal6.1g3.6g3.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=297742