Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g56g11kcal0.7g1.7g0.1g0g
Naudan sisäfilee56g69kcal11.8g0g2.2g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sokeri 0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g267kcal25.2g5.2g15.8g0.2g
Valittu annoskoko120g134kcal12.6g2.6g7.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g67kcal6.3g1.3g4g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.2g6.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176144