Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr14g40kcal1.1g1.3g3.4g0.2g
Kesäkurpitsa, tuore63g11kcal0.4g1.6g0.3g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Aurajuusto8.5g29kcal1.7g0g2.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio28g18kcal0.4g1.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g198kcal7.4g8.8g15.2g1.4g
Valittu annoskoko120g99kcal3.7g4.4g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g50kcal1.9g2.2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757