Tonnikalakastike

Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli15g2.8kcal0.3g0.3g0g0.3g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g48g29kcal1.5g3.7g1g0g
Ketsuppi, Heinz11g11kcal0.1g2.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)31g34kcal7.6g0g0.3g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g174kcal19g13.2g5g0.8g
Valittu annoskoko120g87kcal9.5g6.6g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g44kcal4.8g3.3g1.3g0.2g
Arvot/100g100g73kcal7.9g5.5g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113341