Pippuripossu

Leikkaa possu suurehkoiksi paloiksi tai pihviksi.

Ruskista pannulla öljyssä sipulit sekä possuille ruskea pinta.

Lisää myös suola ruskistusvaiheessa.

Laita possut ja sipulit uunivuokaan.

Paloittele päälle Mustapekka-juusto sekä kaada ruokakerma.

Laita uuniin 200 c:seen n. pariksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Hippomus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 66g82kcal13.8g0g3g0g
Valio Viola Mustapekka 100g15g69kcal1.8g1.1g6.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2g18kcal0g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 5%, Valio29g19kcal0.4g1.2g1.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g381kcal32.2g5.6g25.8g0.2g
Valittu annoskoko120g191kcal16.1g2.8g12.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g95kcal8.1g1.4g6.5g0.1g
Arvot/100g100g159kcal13.4g2.3g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173474