Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale16g51kcal1.9g0g4.8g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 66g16kcal0.9g1.3g0.3g1.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.2g8.7kcal0g0g1g0g
Maito, Kevyt20g9kcal0.6g0.9g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Mozzarella juustoraaste, valio7.7g22kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g239kcal13g4.4g17.8g3.2g
Valittu annoskoko120g119kcal6.5g2.2g8.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna60g60kcal3.3g1.1g4.5g0.8g
Arvot/100g100g99kcal5.4g1.8g7.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352412