Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g6.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 243g834kcal24.8g170.2g2.9g8.5g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g249g848kcal32.4g168.3g4.2g13.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g28g40kcal2.5g6.9g0.3g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow28g48kcal0.1g1.1g4.8g0g
Oliiviöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g156g31kcal0.9g5.5g0.5g2.2g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g150g46kcal2.7g9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g3970kcal126.8g722g56.6g47.8g
Valittu annoskoko1190g1985kcal63.4g361g28.3g23.9g
Annoskoko puolitettuna595g993kcal31.7g180.5g14.2g12g
Arvot/100g100g167kcal5.3g30.3g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108478