Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3416g271kcal45.8g17.5g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.3g0.8g28.1g0g
Hermesetas, annos 5g42g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml83g18kcal6.7g0g0.2g0.1g
Kookoshiutale 42g275kcal3.4g2.7g26.8g6.8g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 333g923kcal6.7g10g93.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g3755kcal193.8g62g299g13.8g
Valittu annoskoko1190g1878kcal96.9g31g149.5g6.9g
Annoskoko puolitettuna595g939kcal48.5g15.5g74.8g3.5g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512