Sitruunasorbetti

Keitä 2 dl vettä ja 2½ dl sokeria n. 5. minuuttia.

Jäähdytä vartti.

Lisää n. 2 dl sitruunan mehua + yhden sitruunan raastettu kuori.

Lisää mascarbone juusto n. 100 g. Sekoita hyvin.

Laita pakkaseen ja sekoita tunnin välein n. 3 tunnin ajan.

Tarjoile vadelmien/-soseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 355g1441kcal0g354.6g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton334g70kcal1g5.3g0g0.3g
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g167g733kcal6.2g4.3g76.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g4488kcal14.4g728.4g153.6g0.6g
Valittu annoskoko1190g2244kcal7.2g364.2g76.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna595g1122kcal3.6g182.1g38.4g0.2g
Arvot/100g100g189kcal0.6g30.6g6.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319113