Vaniljainen omanapiirakka ala Tuula

Nypi rasva, sokeri (1,5 dl) ja kuivat aineet keskenään.

(vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri).

Sekoita joukkoon yksi muna.

Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin tunniksi.

Sekoita jugurtti ja kaksi munaa sekä sokeria ½ dl. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoihin.

Sekoita perunajauhot (marjojen) omean kssa.

Lisää omenat (tai marjoista 1/3 osa) piirakan pohjalle.

Valuta päälle jogurttiseos (ja loput marjat) Paista 200 astetta n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen131g943kcal0g0g104.8g0g
Sokeri 148g602kcal0g148.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 170g584kcal17.3g119.2g2g6g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g6.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g206kcal18g0.4g14.8g0g
Vaniljajogurtti laktoositon (Valio), annos 100g306g260kcal10.7g39.7g6.4g3.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 262g101kcal0.4g21.4g0.2g3.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 18g59kcal0g14.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g5580kcal93.2g703.6g256.4g26.4g
Valittu annoskoko1190g2790kcal46.6g351.8g128.2g13.2g
Annoskoko puolitettuna595g1395kcal23.3g175.9g64.1g6.6g
Arvot/100g100g234kcal3.9g29.6g10.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350612