Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g400g260kcal47.6g16.8g1.2g0g
Soijajauho rasvainen 70g327kcal24.2g16.5g16.4g8.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 40g129kcal11.6g2.8g8g12.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)40g102kcal6.6g13.6g2.4g12g
Seesaminsiemen, kuorineen 40g270kcal10.8g2.8g23.2g4.9g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Oltermanni, perinteinen200g720kcal50g0g58g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g5347kcal387g123.2g366g75g
Valittu annoskoko1190g2673kcal193.5g61.6g183g37.5g
Annoskoko puolitettuna595g1337kcal96.8g30.8g91.5g18.8g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603