Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 108g239kcal18.9g0g18.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 189g429kcal35.8g0g32.1g0g
Sipuli (kuorittu)81g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi46g160kcal2.7g34.8g0.8g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl54g183kcal1.1g1.6g18.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen27g8.9kcal0.9g1.3g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.1g59kcal0.1g0g6.6g0g
Kaali, valkokaali404g85kcal4.9g13.7g0.8g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2387kcal131.4g111g156.6g22g
Valittu annoskoko1190g1194kcal65.7g55.5g78.3g11g
Annoskoko puolitettuna595g597kcal32.9g27.8g39.2g5.5g
Arvot/100g100g100kcal5.5g4.7g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433978