Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 875g243kcal10.4g35.5g1.7g18.4g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Voi 40% rasvaa 13g47kcal0.2g0.2g5.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai250g925kcal12.5g80g62.5g5g
Siirappi, tumma19g60kcal0g13.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2380g2569kcal47g262.4g138.8g48g
Valittu annoskoko1190g1285kcal23.5g131.2g69.4g24g
Annoskoko puolitettuna595g642kcal11.8g65.6g34.7g12g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903