Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka6711g5705kcal1208.1g0g87.2g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g604g187kcal0g60.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2685g8862kcal53.7g80.5g939.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g29508kcal2523.6g281.8g2053.6g0g
Valittu annoskoko10000g14754kcal1261.8g140.9g1026.8g0g
Annoskoko puolitettuna5000g7377kcal630.9g70.5g513.4g0g
Arvot/100g100g148kcal12.6g1.4g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850