Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3143g5218kcal597.2g0g314.3g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 121g131kcal9.6g19.8g0.7g2.5g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g23g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g31g15kcal0.3g3g0.1g0.5g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g4490g3188kcal71.8g718.5g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1796g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17293kcal1367g1516.2g640.6g18g
Valittu annoskoko10000g8646kcal683.5g758.1g320.3g9g
Annoskoko puolitettuna5000g4323kcal341.8g379.1g160.2g4.5g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444673