Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1509g468kcal18.7g110g3g46.8g
Sipuli 415g126kcal5.2g19.9g0.8g7.1g
Vesi7547g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)151g393kcal19.6g18.1g27.2g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl377g321kcal5.3g16.6g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g2614kcal97.6g329.2g114.8g109g
Valittu annoskoko10000g1307kcal48.8g164.6g57.4g54.5g
Annoskoko puolitettuna5000g653kcal24.4g82.3g28.7g27.3g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816