Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 27g238kcal0g0g26.9g0g
Oivariini, 60 (100g)28g154kcal0.3g0.3g16.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl399g1357kcal8g12g139.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g399g96kcal7.2g12g2g7.6g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2384g3764kcal34.6g62g371.2g20g
Valittu annoskoko1192g1882kcal17.3g31g185.6g10g
Annoskoko puolitettuna596g941kcal8.7g15.5g92.8g5g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957