Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.3g
Bataatti, kuorittu 75g61kcal1.2g12.6g0g2.2g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%75g127kcal5.2g1g11.2g1.5g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 38g48kcal8.1g0g1.7g0g
Persilja 23g6.1kcal0.3g0.2g0g1.8g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g918kcal37.2g53.6g56.6g20.4g
Valittu annoskoko1193g459kcal18.6g26.8g28.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna596g230kcal9.3g13.4g14.2g5.1g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110