Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio563g366kcal56.2g23.6g1.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 180g76kcal17.7g0.7g0.2g0g
Mansikka 450g209kcal2.3g37.8g0.9g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g1303kcal152.4g124.2g5.6g17.2g
Valittu annoskoko1193g651kcal76.2g62.1g2.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna596g326kcal38.1g31.1g1.4g4.3g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191