Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 900g263kcal8.5g40.5g3.6g17.1g
Pinaatti 113g15kcal1.8g0.4g0.3g1.5g
Feta juusto (Filos), annos 20g90g248kcal14.9g0.6g20.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 90g205kcal4.6g15.8g12.7g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g1463kcal59.6g114.6g74.6g47.6g
Valittu annoskoko1193g732kcal29.8g57.3g37.3g23.8g
Annoskoko puolitettuna596g366kcal14.9g28.7g18.7g11.9g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393