Wok-homma naudan paistisuikaleista

Ruskista naudanpaistisuikaleet, sipulit ja porkkanat rypsiöljyssä.

Ruiskaise päälle soijaa ja teriyakisoosia sekä mustapippurirouhetta ja bambunversojen vesi, ehkä vähän vettä vielä jos tarvitsee niin paljon, että palikat peittyy.

Muhituta kannen alla noin 45 minsaa eli kunnes liha on kystä kyllä.

Pläjäytä sekaan pakasteherneet ja bambunversot ihan loppuvaiheessa, anna nesteen haihtua melko hyvin pois.

Testaa maku, tarvittaessa lisää pippuria ja soijaa.

Hyvää riisin kanssa ja jos lientä olemattomasti, niin maistuu myös ihan raikkaan salaatin kanssa sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Cilly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Paistisuikale naturell (Atria), annos 100g450g496kcal94.6g0g11.3g0g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g220g62kcal1.3g13.1g0.4g5.5g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Teriyaki-kastike (Pirkka), annos 150g34g32kcal1.5g6.5g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g158g36kcal2.7g5g0.6g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g113g60kcal6.4g6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g1780kcal220.8g83.8g58.8g16.8g
Valittu annoskoko1193g890kcal110.4g41.9g29.4g8.4g
Annoskoko puolitettuna596g445kcal55.2g21g14.7g4.2g
Arvot/100g100g75kcal9.3g3.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72446