Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g180g306kcal34.2g0g18g0g
Keittojuurekset, apetit90g23kcal0.8g4.3g0.3g2.1g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g248g176kcal4g38.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2385g1010kcal78g86.4g37g4.2g
Valittu annoskoko1193g505kcal39g43.2g18.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna596g253kcal19.5g21.6g9.3g1.1g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76681