Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g200g700kcal36g118g7.8g12g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl280g325kcal61g0g9g0g
Pekoni (Dulano)125g320kcal22.5g4g23.8g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g200g40kcal2.6g6g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 30g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g13g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 28g38kcal3.4g0.1g2.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 250g85kcal7.7g12.3g0.3g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl5g36kcal0g0g4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g3536kcal268.6g289.8g141.4g27g
Valittu annoskoko1194g1768kcal134.3g144.9g70.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna597g884kcal67.2g72.5g35.4g6.8g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174360