Marokkolainen kanapata (zone)

Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 263g282kcal60.7g0g3.9g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 210g280kcal17.8g37g4.2g10.5g
Rypsiöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 316g168kcal3.3g33.4g0.3g6g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g11g37kcal1.9g4.7g2.3g1.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.5g13kcal0.1g2.8g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g8.8g29kcal0.9g4.4g0.9g0.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Ruokakerma 5%, Valio351g228kcal5.3g14.7g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g2264kcal182.8g199.8g76.2g37.8g
Valittu annoskoko1194g1132kcal91.4g99.9g38.1g18.9g
Annoskoko puolitettuna597g566kcal45.7g50g19.1g9.5g
Arvot/100g100g95kcal7.7g8.4g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225087