Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke149g149kcal26.8g0g4.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 351g267kcal6.6g54.3g0.7g3.5g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1.8g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g219g131kcal2.2g9.9g8.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2387g1126kcal72.4g133g28.6g10.8g
Valittu annoskoko1194g563kcal36.2g66.5g14.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna597g282kcal18.1g33.3g7.2g2.7g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79736