Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g599g1786kcal18g28.8g26.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g94kcal8.2g0.2g6.7g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g449g1393kcal43.6g278.2g9.4g27g
Sokeri 36g146kcal0g35.9g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 30g217kcal0.4g0.1g24.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g7273kcal140.4g686.4g133.8g54g
Valittu annoskoko1194g3637kcal70.2g343.2g66.9g27g
Annoskoko puolitettuna597g1818kcal35.1g171.6g33.5g13.5g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975