Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 200g152kcal3.8g31g0.4g2g
Linssi-punainen (raaka)120g365kcal30g60g1.2g10.8g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g20g33kcal3.5g4.3g0.2g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g1190kcal78.2g195.4g8.8g30.2g
Valittu annoskoko1195g595kcal39.1g97.7g4.4g15.1g
Annoskoko puolitettuna598g298kcal19.6g48.9g2.2g7.6g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741