Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino312g1093kcal40.6g209.3g7.8g18.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g801kcal66.9g0g59.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g487g205kcal7.8g41.9g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)43g51kcal1.3g1.7g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g4593kcal259g506.4g165.8g37.4g
Valittu annoskoko1195g2297kcal129.5g253.2g82.9g18.7g
Annoskoko puolitettuna598g1148kcal64.8g126.6g41.5g9.4g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298511