Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Paprikajauhe 1.3g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Linssi, punainen, Go Green188g610kcal45g91.9g1.9g22.5g
Vesi782g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g18g21kcal0.4g1.1g1.6g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka19g15kcal0.6g3.6g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g1745kcal97.4g223g42.2g51.8g
Valittu annoskoko1195g872kcal48.7g111.5g21.1g25.9g
Annoskoko puolitettuna598g436kcal24.4g55.8g10.6g13g
Arvot/100g100g73kcal4.1g9.3g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322442