Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3071g3737kcal652.5g0g122.8g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g6008g2103kcal108.1g384.5g12g192.3g
Rypsiöljy 240g2125kcal0g0g240.3g0g
Osterikastike, Blue Dragon200g242kcal6.8g53.9g0g0g
Soijakastike 481g290kcal24.8g45.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16995kcal1584.4g968.2g751g384.6g
Valittu annoskoko10000g8498kcal792.2g484.1g375.5g192.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4249kcal396.1g242.1g187.8g96.2g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95359